Ga naar de inhoud

  • Home
  • Placenta capsuleren
    • DIY placenta capsuleren
  • Andere toepassingen
    • Galerij placenta kleurenprints
    • Gallerij placenta aquarellen
  • Praktische informatie
    • Voorwaarden
    • Tarieven
    • Vervoer
    • Gebruiksaanwijzing
  • Veelgestelde vragen
  • Over Chantal
    • Privacy beleid
    • Contact
  • In de media

Rauw of gestoomd?

De placenta kan op twee manieren bereid worden: rauw of gestoomd. Wat het verschil daartussen is? Kijk in de onderstaande afbeelding voor de voor of nadelen.

placenta procedure

 

Auteur adminGeplaatst op 19 augustus 201622 november 2016Categorieën Geen categorie, Hormonen, Placenta, WeetjesTags capsuleren, gestoomd, hormonen, placenta, rauw

Berichtnavigatie

Vorige Vorig bericht: Hoe ziet ze er uit?
Volgende Volgend bericht: Kannibaal!?

Kan ik je helpen?

Blog

  • De navelstreng
  • Placenta eten en borstvoeding, ervaring van een moeder
  • Is placenta capsuleren veilig voor GBS positieve moeders?
  • Kies je placenta specialist
  • Pief, paf … POEF
  • Home
  • Placenta capsuleren
    • DIY placenta capsuleren
  • Andere toepassingen
    • Galerij placenta kleurenprints
    • Gallerij placenta aquarellen
  • Praktische informatie
    • Voorwaarden
    • Tarieven
    • Vervoer
    • Gebruiksaanwijzing
  • Veelgestelde vragen
  • Over Chantal
    • Privacy beleid
    • Contact
  • In de media
Ondersteund door WordPress