Aansprakelijkheid

Als cliënt van de Placenta Specialist (Chantal Homburg), begrijp en erken ik dat, wanneer ik er voor kies mijn placenta te capsuleren, mijn placenta niet is bedoeld om fysieke of psychische ziektes, kwalen of symptomen te voorkomen of genezen. Ik kies ervoor mijn placenta te consumeren vanuit mijn eigen overtuigingen, of ze nou spiritueel of cultureel zijn.

Ik erken dat mijn placenta specialist mij correcte informatie heeft verstrekt over de voordelen en risico’s van placenta capsuleren en ik heb alle documenten (ook op deze website beschikbaar) gelezen die mij verstrekt zijn.

Ik begrijp dat mijn placenta specialist mijn placenta behandelt en bereidt volgens Hygiënecode HACCP. Mijn placenta wordt schoongemaakt, bereid, gedroogd en gecapsuleerd in een schone en hygiënische werkomgeving. Wanneer ik mijn capsules van mijn placentaspecialist krijg, zie ik af van alle rechten om mijn specialist verantwoordelijk te houden voor enig ongewenst effect van consumptie van de capsules. Hieronder valt een overproductie van melk, hormonale veranderingen, angsten of slapeloosheid. Deze bijwerkingen zijn zeldzaam, maar zijn gerapporteerd. Ik ga ermee akkoord dat ik meteen contact opneem met mijn placenta specialist wanneer ik een van deze of andere bijwerkingen heb.

Ik hou mijn specialist niet verantwoordelijk voor ongelukken tijdens transport dat door derden veroorzaakt wordt. Ik begrijp dat ik er voor kies mijn placenta bij de placenta specialist thuis te laten capsuleren.

Ik stel volledig vertrouwen in en erken dat mijn placenta in een schone en veilige omgeving wordt bereid. Ik vertrouw erop dat mijn placenta specialist goed getraind is om de diverse remedies te bereiden.

Ik heb mijn placenta specialist op de hoogte gebracht van aandoeningen als hepatitis, hiv/aids, herpes of soa’s. Bij deze condities moet de placenta bij de cliënt thuis bereid worden, met haar eigen keukengerei en voedseldroger. Algemene voorzorgsmaatregelen op hygiënegebied worden voor elke cliënt genomen.

Ik vertrouw de placenta specialist dat zij ervoor zorgt dat er geen bloed van andere cliënten bij mijn capsules komt, en dat ik daartegen beschermd ben.

Ik begrijp dat mijn placenta specialist niet meer verantwoordelijk is nadat ik mijn capsules heb ontvangen. Ik ben er zelf verantwoordelijk voor dat niemand anders, behalve ikzelf, mijn placenta capsules inneemt.