Andere toepassingen

Naast de capsules zijn er nog veel meer toepassingen voor je placenta. Hieronder vind je een overzicht van de toepassingen die ik aanbied.

placenta tinctuurTinctuur

De levensduur van je placentacapsules is niet onbeperkt. Wil je voor langere tijd kunnen profiteren van je placenta dan is tinctuur een goede optie.

Je placenta wordt in alcohol geplaatst en is daardoor zeer lang houdbaar. Je kan het zelf gebruiken, maar ook je dochter bij wie de placenta hoort bijvoorbeeld wanneer ze gaat menstrueren.

Je ontvang een flesje met ongeveer 100 ml, inclusief gebruiksaanwijzing.

Prints

Een prachtige herinnering aan jouw placenta is het maken van een print. Je kunt kiezen voor een print met voedselkleurstof (dit kan ook in combinatie met capsuleren) of ik maak een print met het bloed van de placenta.

Uiteraard heb ik verschillende kleuren om uit te kiezen.

De prints worden gemaakt op zuurvrij papier en afgewerkt met een coating zodat de print zo lang mogelijk meegaat.

Print met kleurstof

Print met bloed

Kijk hier voor meer kleurenprints

Aquarel

Net als het schilderij kan de aquarel in combinatie met capsuleren. Hoe de aquarel wordt kan ik je niet voorspellen. Maar ik hou uiteraard rekening met jouw kleurwensen.

PicsArt_01-17-05.06.23Klik hier voor meer aquarellen

Zalf

Placentazalf kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk hierbij aan het insmeren van een keizersnede litteken, aambeien, scheurtjes in je perineum, gevoelige tepels, eczeem, verbranding door de zon, luieruitslag, geĂ¯rriteerde huid et cetera.

Chocolade truffels

Hou je van chocolade? Dan zijn chocoladetruffels met je eigen placenta erdoor een super goed alternatief! Je proeft niets van je placenta, of de structuur.

Let wel op: ze zijn zo lekker dat je ze het liefst in een keer wilt eten. Maar helaas, dat moet je niet doen! đŸ˜‰

truffels

De tarieven vind je hier.