Over Chantal

Wat ik later wil worden?
Als mensen mij dat vroeger vroegen dan was het antwoord: Moeder! En het geluk was in 2005 met mij, ik werd moeder. Mijn (inmiddels) drie kinderen vind ik geweldig! Ik vond zwanger zijn heerlijk, bevallen een feestje. Mijn kinderen mee te mogen nemen aan de hand, ze ook weer loslaten en te zien opgroeien… Geweldig! Het is het mooiste wat ik me kon wensen en wat ik iedereen gun.
Ik werk drie dagen per week met veel plezier bij Stichting School & Veiligheid, ik hou van een potje haken en fröbelen op de naaimachine, ben dol op koken, rommelen in mijn mini-moestuintje, sport kijken en van de buitencategorie is mijn lief, Paul.

Mijn passie?
Placenta (78 van 114)klein
Zwangerschap en bevallen! Inmiddels ben ik dan ook geruime tijd doula en HypnoBirthing-docent. In die hoedanigheid kreeg ik geregeld de vraag om placenta’s te capsuleren.

Ondanks dat ik mijn eigen placenta’s niet heb geconsumeerd, wilde ik me er wel in verdiepen. En zo heb ik mij geschoold om ook deze service met véél plezier aan te kunnen bieden. In november 2016 heb ik mij bijgeschoold bij IPPA. Ik ben gecertificeerd. Dit betekent dat ik volgens bepaalde standaarden werk. Dat is wel zo veilig voor mijzelf, maar ook voor jou!

certificaat ippa klein

 

 

Geboorte Event